Termín |
Víkend |
|
Předmět |
Lektor |
17.10. 2020 |
1 |
sobota |
Psychologie – základy práce s klientem |
Mgr. Hana Kaštan, Mgr. Zuzana Bittnerová |
18.10. 2020 |
1 |
neděle |
Psychologie – základy práce s klientem |
Mgr. Hana Kaštan, Mgr. Zuzana Bittnerová |
7. 11. 2020 |
2 |
sobota |
Prevence a podpora zdraví |
Mgr. Zuzana Bittnerová
|
8.11.2020 |
2 |
neděle |
Prevence a podpora zdraví |
Mgr. Zuzana Bittnerová
|
14.11. 2020 |
3 |
sobota |
Základy fungování lidského těla – somatologie |
Mgr. Zuzana Bittnerová, Mgr. Hana Kaštan, RNDr. Kateřina Cibulková |
15.11. 2020 |
3 |
neděle |
Základy fungování lidského těla – somatologie |
Mgr. Zuzana Bittnerová, Mgr. Hana Kaštan, RNDr. Kateřina Cibulková, |
28. 11.2020 |
4 |
Sobota |
Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
Orientace v základních pojmech a terminologii v oblasti výživy člověka – rozdělení živin, tuky, sacharidy, bílkoviny, vitamíny, minerální látky. |
Mgr. Bittnerová |
29.11.2020 |
4 |
|
Orientace v základních pojmech a terminologii v oblasti výživy člověka – rozdělení živin, tuky, sacharidy, bílkoviny, vitamíny, minerální látky. |
Mgr. Bittnerová |
5.12. 2020 |
5 |
sobota |
patologie |
Mgr. Zuzana Bittnerová
|
6.12. 2020 |
5 |
neděle |
patologie
|
Mgr. Zuzana Bittnerová |
9.1.2021 |
6 |
Sobota |
Orientace v technologii výroby potravin a jejich značení |
MVDr. Eva Mařicová, PhD. |
10.1.2021 |
6 |
neděle |
Orientace v nutriční a tělesné diagnostice klienta
|
Ing. Vladimír Klescht |
23.1. 2021 |
7 |
sobota |
diagnostické metody klasické medicíny, první pomoc
úvod do přírodní medicíny
Obličejová diagnostika |
Mgr. Zuzana Bittnerová
|
24. 1. 2021 |
7 |
neděle |
biochemie |
Mgr. Zuzana Bittnerová, Mgr. Michal Kuňák, Ph.D. |
30.1.2021 |
8 |
Sobota |
Výživa těhotných a kojících žen, výživa dětí |
Mgr. Kaštan |
31.1.2021 |
8 |
neděle |
Výživa těhotných a kojících žen, výživa dětí |
Mgr. Kaštan |
13. 2. 2021 |
9 |
sobota |
Fyzioterapie nejčastějších funkčních potíží v populaci |
Mgr. Naďa Calabová |
14. 2. 2021 |
5 |
neděle |
Environmentální výchova – biorezonanční terapie |
Renata Imrichová |
27.2.2021 |
10 |
Sobota |
Specifika sportovní výživy a požadavky na složení stravy pro sportovce
|
Ing. Jana Daňková. DiS. |
28.2.2021 |
10 |
neděle |
Specifika sportovní výživy a požadavky na složení stravy pro sportovce |
Ing. Jana Daňková. DiS. |
6. 3. 2021 |
11 |
sobota |
Orientace v označování a výběru potravin |
Mgr. Hanušová |
7. 3. 2021 |
11 |
neděle |
Prevence a podpora zdraví |
Mgr. Zuzana Bittnerová |
10.4.2021 |
12
|
sobota |
Sestavování jídelníčku pro racionální stravování
Charakterizovat vliv výživy na redukci a navýšení tělesné hmotnosti
Sestavit jídelníček pro klienta v redukčním programu, vysvětlit problematiku redukce váhy a změny životního stylu a charakterizovat diety a způsoby hubnutí
Navrhnout základní zásady racionální stravy a správné skladby jídelníčku v průběhu dne pro klienta, který se nevěnuje pohybovým aktivitám, a klienta, který rekreačně sportuje
Uvést základní zásady vhodného pitného režimu v průběhu standardního průběhu dne a charakterizovat specifika pitného režimu v různých nestandardních situacích
Charakterizovat základní typy dietních režimů stanovovaných nutričními terapeuty, nutričními specialisty a lékaři
Orientace v sortimentu doplňků stravy |
Ing. Vladimír Klescht |
11.4.2021 |
12
|
neděle
|
Orientace v základních i alternativních směrech výživy a v jejich využitích, uplatněních a rizicích
|
Mgr. Hanušová |
8.5.2021 |
13 |
sobota
|
Provádění komplexní nutriční a cílené tělesné diagnostiky klienta
|
Mgr. Iveta Čermáková |
9.5.2021 |
13 |
neděle |
Provádění komplexní nutriční a cílené tělesné diagnostiky klienta
Vedení klienta k racionalizaci výživových názorů |
Mgr. Iveta Čermáková |