datum |
víkend |
|
předmět |
vyučující |
10. říjen 2020 |
1 |
sobota |
Psychologie |
Mgr. Martina Brožková |
11. říjen 2020 |
1 |
neděle |
Psychologie |
Mgr. Martina Brožková |
7. listopad 2020 |
2 |
sobota |
Základy fungování lidského těla – somatologie |
MUDr. Anna Marešová |
8. listopad 2020 |
2 |
neděle |
Základy fungování lidského těla – somatologie |
MUDr. Anna Marešová |
28. listopad 2020 |
3 |
sobota |
Patologie |
MUDr. Ludmila Michnová |
29. listopad 2020 |
3 |
neděle |
Patologie |
MUDr. Ludmila Michnová |
5.prosinec 2020 |
4 |
sobota |
Prevence a podpora zdraví |
Ing. Petroušová, Ing. Mandžuková |
6. prosinec 2020 |
4 |
|
Prevence a podpora zdraví |
Ing. Petroušová, Ing. Mandžuková |
16. leden 2021 |
5 |
sobota |
Irisdiagnostika |
Hana Jánská |
17. leden 2021 |
5 |
neděle |
biochemie |
RNDr. Klára Sopková |
|
23.leden 2021 |
6 |
sobota |
Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci
Orientace v základních pojmech a terminologii v oblasti výživy člověka – rozdělení živin, tuky, sacharidy, bílkoviny, vitamíny, minerální látky. |
Ing. Jarmila Mandžuková
|
24.leden 2021 |
6 |
neděle |
Orientace v základních pojmech a terminologii v oblasti výživy člověka – rozdělení živin, tuky, sacharidy, bílkoviny, vitamíny, minerální látky. |
Ing. Jarmila Mandžuková
|
6.únor 2021 |
7
|
sobota |
Orientace v označování a výběru potravin |
Ing. Jarmila Mandžuková |
7.únor 2021 |
7 |
neděle |
Prevence a podpora zdraví – detoxikace |
Ing. Štěpánka Petroušová |
13.únor 2021 |
8
|
sobota |
Orientace v technologii výroby potravin a jejich značení |
Iva Dvorská, DiS.
|
14.únor 2021 |
8 |
neděle |
Orientace v nutriční a tělesné diagnostice klienta
|
Iva Dvorská, DiS.
|
27. únor 2021 |
9 |
sobota |
Fyzioterapie nejčastějších funkčních potíží v populaci |
Mgr. Fenclová |
28. únor 2021 |
9 |
Neděle
|
Environmentální výchova |
Ing. Lenka Skoupá |
6.března 2021 |
10
|
sobota |
Sestavování jídelníčku pro racionální stravování
Charakterizovat vliv výživy na redukci a navýšení tělesné hmotnosti
Sestavit jídelníček pro klienta v redukčním programu, vysvětlit problematiku redukce váhy a změny životního stylu a charakterizovat diety a způsoby hubnutí
Navrhnout základní zásady racionální stravy a správné skladby jídelníčku v průběhu dne pro klienta, který se nevěnuje pohybovým aktivitám, a klienta, který rekreačně sportuje
Uvést základní zásady vhodného pitného režimu v průběhu standardního průběhu dne a charakterizovat specifika pitného režimu v různých nestandardních situacích
Charakterizovat základní typy dietních režimů stanovovaných nutričními terapeuty, nutričními specialisty a lékaři
Orientace v sortimentu doplňků stravy |
Ing. Štěpánka Petroušová, Iva Dvorská, DiS. |
7.března 2021 |
10
|
neděle |
Orientace v základních i alternativních směrech výživy a v jejich využitích, uplatněních a rizicích
|
Ing. Štěpánka Petroušová, Iva Dvorská, DiS. |
27.března 2021 |
11
|
sobota
|
Provádění komplexní nutriční a cílené tělesné diagnostiky klienta
|
Iva Dvorská, DiS.
|
28.března 2021 |
11
|
neděle |
Provádění komplexní nutriční a cílené tělesné diagnostiky klienta
Vedení klienta k racionalizaci výživových názorů |
Iva Dvorská, DiS.
|
24.duben 2021 |
12
|
sobota
|
Výživa těhotných a kojících žen, výživa dětí |
Iva Dvorská, DiS. |
25. duben 2021 |
12 |
neděle |
Výživa těhotných a kojících žen, výživa dětí |
Iva Dvorská, DiS. |
8. květen 2021 |
13 |
sobota
|
Specifika sportovní výživy a požadavky na složení stravy pro sportovce
|
Iva Dvorská, DiS. |
9. květen 2021 |
13 |
neděle |
Specifika sportovní výživy a požadavky na složení stravy pro sportovce |
Iva Dvorská, DiS. |